Voorjaarstentoonstelling 2016 Museum Mohlmann


Heel Nederland de lucht in

Een eerbetoon aan de vogel. Op zes verschillende locaties door heel Nederland!

Vogel- en kunstliefhebbers opgelet: in het voorjaar van 2016 gaat er iets bijzonders gebeuren. Dan start namelijk een landelijke tentoonstelling waar bij de vogel Heel Nederland de lucht incentraal staat. Op verschillende plekken in Nederland laten ruim honderd ‘vogelkunstenaars’ hun werk zien: van Appingedam tot Middelburg, met Zeist alos middelpunt en met uitwaaiers naar Nieuw Amsterdam, Schokland en Rotterdam. Nog nooit stond de vogel in de beeldende kunst zo in de kijker.

Bij de tentoonstelling verschijnt het boek Hoogvliegers van het laagland. Een vogelgids in hedendaagse kunst. Dit boek is op verschillende locaties te koop voor %25,-. In deze uitgave is een selectie opgenomen uit het werk van de ruim 110 deelnemende kunstenaars met een kunsthistorishe inleiding van Rob Møhlmann.

De zes locaties

Gelijktijdig met de expositie bij Museum Møhlmann zullen tentoonstellingen te zien zijn in Galerie van Strien, GALERIE T, Museum Schokland, Slot Zeist en Natuurhistorisch Museum Rotterdam.

Mijn werk is te zien bij Museum Møhlmann en bij Galerie van Strien

Museum Møhlmann, Appingedam 3 april t/m 3 juni 2016 Openingstijden: vr-za-zo 13.00 – 17.00 uur. Website:www.robmohlmann.nl Adres: Westersingel 102-104

Galerie van Strien, Nieuw-Amsterdam: 3 april t/m 26 juni 2016 Openingstijden: vr-za-zo 13.00 – 17.00 uur. Website:www.galerievanstrien.nl Adres: Vaart Nz 176

Advertenties